Slovo redakce

Posted by Slídivé kukátko Štítky:

Milí čtenáři,

před Vámi je nové číslo Kukátka, věříme, že bude patřit k Vašim oblíbeným :).

V listopadovém čísle najdete vyhodnocení nejen říjnové soutěže, ale také povídkové. Dozvíte se další informace o tomto projektu a přečtete si první návrhy na stěžejní kapitolu, stavební kámen celého příběhu.
Opět nebude chybět umělecká vsuvka, tentokráte se jedná o 2 básně o oblíbených hrdinech románů JKR.
V čísle najdete 2 recenze, jedna z nich představuje dílo mudlovské a druhá kouzelnické, takže jsme si jisti, že si určitě každý něco vybere. Představí se Vám také oblíbený mudlovský sport, nové "cédéčko" z dílny české kouzelnické kapely nebo raubířské formule (které si můžete ihned vyzkoušet O:-)).

Výběr je žánrově pestrý, avšak reportérů moc není. Prosíme proto každého, koho baví psát, chce publikovat svá dílka nebo jen sbírat body pro svou kolej, aby neváhal a něco nám do sovince poslal. Je to bodová jistota a také určitá prestiž ;). Tím Vás odkazujeme na titulní stránku říjnového čísla, kde naleznete titulku a seznam všech našich přispěvatelů. Díky.

Nezapomeňte každý článek řádně okomentovat, nebojte se projevit svůj názor a klidně pište i do záložky časopisu přímo na Hrádku. Nesmíte také minout naši první anketu (najdete ji v pravém postranním panelu ;))!


Kukátku zdar,
Ally Nimet Snape & Mia Lovegood

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)