Malé ohlédnutí za říjnovým srazem 2013

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

V Brně ve dnech 26. – 30. října proběhl hradní sraz, v jehož průběhu se sešlo sedm hradníků.

Celý sraz pořádaly Ally a Arielka Snapeovy, ke kterým v sobotu k večeru dorazila Lenička Jája Lákorádová a Hwol. Později večer Jake Mirodin Snape a Tofty. Na účastníky čekalo Megariskuj, které plnili během celého víkendu. Obsahovalo 55 okruhů po šesti možnostech od 100 do 600 bodů.
Srazík nebyl tak organizovaný. Hrály se kouzelnické hry. V neděli jsme vyrazily na menší hodinu studia mudlů, kde si hradníci mohly vyzkoušet mudlovské tvoření. Bez hůlky museli z listí vytvořit kytici růží. Některým to šlo výtečně, zejména Lenička se v tomto našla. Jiní spíše litovali, že nemají své hůlky.

V pondělí ráno se odehrála malá exkurze do mudlovského obchodu, kde jsme usoudili z výzdoby, že jsou již Vánoce. Některým pokladním jsme popřáli veselé svátky. Následně Arielka musela do práce a zbytek vyrazil pro extra tajné překvapení, takže o něm věděli úplně všichni… jak je v Bradavicích zvykem.
Cestou za překvapením jsme trhli rekord. Na srazu měli poprvé převahu kluci 3: 2! Na nádraží jsme si vyzvedli Vanessku Snape, která dorovnala počet holek. Odpoledne bylo zasvěceno naší oblíbené hře s názvem Cesta za Voldym. Večer jsme se museli rozloučit s Toftym a Jakem. Na cestu jsme jim zazpívali We wish you a merry christmas.

V úterý jsme sledovali předabovaného Harryho Pottera. Parodie se jmenovala Henry Propper a výborně jsme se u ní bavili. Pak jsme se podívali na některé vybrané scény z AVPM/S/SY. Odpoledne za námi dorazila Julie Lianová, se kterou jsme si povídali, než jsme se museli rozloučit i s Leničkou a Hwolem.

Back to witches and wizards and magical beasts

to goblins and ghosts and to magical feasts
it's all that I love, and all that i need.
at HOGWARTS, HOGWARTS,

Back to spells and enchantments, potions and friends
To Gryffindor!
Hufflepuff!
Ravenclaw!
Slytherin!
Back to the place where our story begins
Its Hogwarts, Howarts.

Ve středu dopoledne si Vanesska s Julie zkusili Megariskuj. Nakonec i Julie musela odjet domů. Sraz byl u konce. Vanesska odjížděla jako poslední později večer.


Děkuji za krásný sraz. Doufám se se s vámi do konce roku ještě uvidím v Praze na dalším plánovaném srazu.

Ally Nimet Snape

3 komentářů:

  1. Anonymní

    Já tam budu,extra překvápko...:-DDDDDDDDDDDDDDD Upsss :-DDDD Mi to vyklouzlo :-DDD Jenom koda že už jsem nestihl Jul...:-) Jinak sraz super,ty růžičky mi visí v pokoji :-D Mám z nich špatné spaní :-D
    Jake

  1. Anonymní

    Ty růže mám furt. Visí na háčku na záchodě.. Neuvěřitelný, jak tyhle blbiny vydrží dlouho..:D
    No jo, tahle doba mi chybí..:)

    Jake

  1. Anonymní

    Hlásím přetrvávající životnost růží. :P
    Jake

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)