TOP 10 školy

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Letošní rok to mrzimorští studenti pořádně rozjeli. Do první desítky studentů se dostalo pět z nich. Podívejme se i na další zajímavosti, které Top 10 přineslo. (Článek sepsán ke dni 4. 6. 2012)

Jak vidíte, letošní rok se do první desítky dostalo pět mrzimorských, což je oproti minulým rokům velký úspěch. Obsadili druhé, páté, osmé, deváté a desáté místo. V tabulce je sice o jedno místo bodování posunuto, avšak Havraspár jako kolejní účet do topky nepočítám z důvodů, které zde nemusím jistě vysvětlovat. Jmenovitě jde o tato jezevčátka:

Ally Nimet Snape
Dolores Fawkesová
Střelenka
Mia Lovegood
Gina Mitchellová

První místo Topky patří zelené Arielce Snape, která nasbírala do této chvíle 15.537 % z celkového počtu bodů ve své koleji. V rámci školy jde procentuálně o 3. 869 bodů.

V Mrzimoru se nejvyšším procentem bodů může chlubit Ally Nimet Snape, která přispěla 14.934 % bodů. Získala druhé místo.

V Nebelvíru je jedničkou Elanor Zlatolistá, která v Topce stanula na třetím místě a přinesla své koleji 9. 972 % bodíků.

Havraspár svého zástupce v Top 10 nemá. Jejich jedničkou je Adélka Sedláčková na 24. místě celé tabulky. Z havraspárských bodů vlastní 11.986 procent.


V letošním roce se z naší TOP 50 stala TOP 46, jelikož 4 místa zabírají kolejní účty. Bohužel se zatím tento technicky problém vyřešit nepodařilo. Proto je dobré, aby se výsledky celé tabulky braly s rezervou. Berte tento článek pouze jako informační. Kolejní pohár závisí nejen na studentech, kteří jsou „vidět“ v TOP 50, ale i bodíky ostatních, které dovedou zamíchat celkovým pořadím snad dokonce i více, jelikož jsou „schovaní“ a čekají na svou příležitost.


Ally Nimet Snape

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)