Archeoastronautika

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Pod tímto divným mudlovským slovíčkem se skrývá něco jako profese (to je druh zaměstnání). 

Lidé zabývající se archeoastronautikou věří, že se do vesmíru cestovalo už dřív. Před 20. stoletím, dokonce před dlouhými tisíciletími. Ano, mudlové se pořád v něčem hrabou a my s tím máme potom spoustu práce, aby se stále dostávali do slepých uliček. Všichni moc dobře víme, že naši předci kouzelníci do vesmíru lítali často. Co říkám, že lítali! Velmi zkušený kouzelník před pár tisíci lety se zvládl i přemístit.

Ministerstvem nejvíce sledovaný mudla, švýcarský archeoastronaut Erich von Däniken, kdysi prohlásil:„Historie vzniku člověka je opičí divadlo. Je to detektivka s tisíci otevřenými otázkami a tisíci pseudologickými odpověďmi.“ 


Také jako první vyslovil myšlenku o neznámé vesmírné a vysoce vyspělé civilizaci, která zasáhla do vývoje lidstva (kdopak to asi byl?). Někdy je až moc blízko, tak se ministerstvo musí ohánět. Je tam na to i speciální oddělení. Ono ale mudlové stejně takovéto záhadology spíš zavírají a označují jako blázny. Pozi tivní naštěstí pro nás, negativní bohužel pro ně.

Erich napsal spoustu knih, které byly přeloženy do více než 20 jazyků. V knihách se objevují údajní mimozemšťané, kteří zasahovali a nejspíše stále zasahují do celého vývoje. Natočil i několik dokumentů, které byly vysílány na celém světě.


Kleopatra Blood Makedonská

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)