Kouzlíme pro radost

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Proč chodíme na Hrádek? Chodíme na něj, abychom poznali nové přátele, užili si zábavy a krásné chvilky, ale také proto, abychom se naučili správně a rozvážně používat kouzla. Proto, abychom kouzla používali pro radost, pro usnadnění práce a ne pro přidělávání.

Proč sesílat kletby, které se nám vymstí? Kouzlit pro radost je to nejkrásnější, co se dá s kouzly dělat. Zapomeňme tedy na zlá kouzla a radujme se z těch dobrých. Přeci nechcete psát eseje jen proto, že jste neměli dobrý den.


I kouzla nám pomůžou, když je smutno. Taky se hodí na polštářové bitky, prostě kouzla jsou pro radost, nemělo by to být utrpení.

Takže nasaďte úsměv a radujte se s kouzly, vždyť i mudlové se radují a to bez kouzel, takže když dokážou být bez kouzel oni, tak proč ne my. Nechci vás navádět k tomu, abyste nekouzlili, to v žádném případě, ale jen a jen k tomu, abyste si každé kouzlo alespoň dvakrát nechali prolézt hlavou a pak konali, než abyste později litovali.

Hradní Radě se ty tresty určitě nechtějí dávat a vy je určitě nechcete dostat, takže, pryč se špatnostmi, pryč s porušováním školního řádu a bavme se.

Fabulus Girl, Nebelvír

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)