Změna hrádku

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Na hrádku je zábava, pohoda a klid. Jenže vše má své konce. V poslední době přibývá více a více školních trestů. Nejhlavnějším trestem jsou esej, ale to není taková věda. Pro někoho asi je. Jindy je na hrádku hluk a teď se nám propadá do ticha. Mlčenlivost už postihla čtyři z nás. Kdo ví, jak dlouho bude trvat, než-li se z ní dostanou. Než se jim opět podaří vzít brk a pergamen, napsat několik vět a přes sovu ho odeslat.

Ale změny hrádku se mění i k lepšímu. Mezi zdmi vznikl nový školní řád, který potěší každého z vás. Dále naše prefektky pro nás mají soutěž, o které jistě všichni víte, a také prefektky doufají, že se zapojíte. Soutěže od Ditky přibývají pořád víc a víc. Takže nuda hrádek nepostihne. Ale postihne ho plno tvorečků, všelijakých tvorečků. Zatím jich známe jen pár a ty máme pod kontrolou, ale někde za rohem se může skrývat další. Mnozí z vás už jistě tuší, o čem mluvím. Ano, jsou to naši "(ne)mutanti". Pod kontrolou jich máme 15. Ano, je to dost, v čele nám stojí zvěromágové, kterých je 10. Hned za nimi jsou metamorfomágové, kterých je 5. O třetí místo se po dvou "(ne)mutantech" dělí upíři a vlkodlaci a na čtvrtém místě je jedna žížalowomen, jeden poloupír a jeden "(ne)mutantík", který se mění v cokoliv. Vypadá to jako invaze, viďte?

Tak a ať tento článek nějak zakončím, tak na závěr chci poděkovat radě za nový školní řád, vám všem doporučuji ho dodržovat a nepřecházejte na stranu "(ne)mutantů".

Fabulus Girl, Nebelvír

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)