Havraspárské noci

Posted by Slídivé kukátko Štítky: , ,

Co se v noci děje v Havraspáru? Spí se zde, nebo je tu živo? Abyste naši kolej poznali a přišli k nám na výměnný pobyt, povím vám o naší koleji více. Neponocujeme, ale chodíme spát pozdě. Do půlnoci je tu zábava, ale potom už jsme všichni natolik unavení, že jdeme spát.

Řešíme zde spoustu věcí. Například jestli je zvěromagie dědičná, nebo jsou v naší koleji opravdu šikovní studenti. Všichni z naší koleje byli strašně moc šťastní, když jsme vyhráli první kolo turnaje čtyř kolejí. Jsou u nás pracní studenti. Někteří se naplno zapojili do soutěží, jiní se učí a získávají hodně bodů za výuku. Ovšemže v naší koleji je i zábava a nejen práce. Jsou zde takoví, co se zajímají o všechno, co se na koleji pohne. Vždy je zde hodně nováčků, ale ne každý z nich vydrží studovat dlouho. Dáváme si u nás také dárky, hádky a spory tu jsou málokdy. Zajímáme se o všechny, kdo k nám přijdou, ať jsou čistokrevní, nebo ne. Neodsuzujeme kouzelníky z mudlovských rodin, ať jsou z jakékoli rodiny, pořád jsou přeci kouzelníci. Jsou zde opravdu milí kouzelníci, moc milá mi přijde třeba Joanne Blacková.

Vánoce jsou zde tak super! Povídání, nadšení a štěstí, které i uvidíte z očí, to je nádhera. Většina z nás i do nového roku vstoupila pravou nohou, ale to už je přeci jen zpátky v čase. Radíme si, ne s úkoly ale například jsme Vanesse Witch nedávno poradili se jmény pro její mazlíčky. Když někdo nový neví, kde co je, taky mu poradíme, od toho jsou přeci spolužáci. Máme zde zajímavé hry a já jsem každopádně ráda, že mě Moudrý klobouk zařadil zrovna do Havraspáru.

Luccy, Havraspár

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)